Sieradenparty

Zin in een gezellige avond of middag met mooie sieraden en glaskralen?
Ook dan bent u bij Just a drop of water aan het juiste adres!

Just a drop of water komt graag vrijblijvend bij u thuis met een ruime selectie aan handgemaakte sieraden en glaskralen.
In een ontspannen sfeer kunnen u en uw vriendinnen, familie, collega’s en/of buren de collectie van Just a drop of water bewonderen en natuurlijk ook passen.

Een sieradenparty van Just a drop of water duurt ongeveer 2 uur en kan al gehouden worden vanaf 6 deelnemers. Voor de gastvrouw/heer is er een leuke attentie.

Hoe ziet zo'n avond eruit?

Sieradenparty’s worden vaak in de avond gehouden en starten doorgaans vanaf 20.00 uur. Just a drop of water zal ruim een half uur van te voren aanwezig zijn om alle sieraden en kralen uit te kunnen stallen en mooi te presenteren.
Aan het begin van de avond wordt er een korte presentatie gegeven over de producten. Hierbij krijgt u een stukje uitleg over Just a drop of water, de sieraden en de glaskralen.
Hierna is de eer aan u. Alles kan vrijblijvend bekeken worden en eventueel gepast. Als er iets naar uw smaak bij zit, dan kan dit na contante betaling (of na internetbankieren) direct worden mee genomen.
Doorgaans duurt een avond 2 tot 2,5 uur. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

Waar en wanneer worden de sieradenparty's verzorgd?

De sieradenparty wordt op een door u gewenste locatie gehouden. Dit kan bij u thuis, maar ook in een dorpshuis of gemeenschappelijke eetzaal. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om de party buiten te houden. De enige eis die Just a drop of water aan de locatie stelt is dat deze bereikbaar moet zijn met een auto.
Just a drop of water is gevestigd in Vogelenzang. Locaties in het gebied Bennebroek, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Lisserbroek, Nieuw Vennep, Noordwijkerhout, Vogelenzang en De Zilk genieten daarom de voorkeur. Andere locaties zijn in overleg ook mogelijk.
De datum en het tijdstip van de sieradenparty wordt in overleg met u (de gastvrouw/heer) bepaald.

Wat kost zo'n sieradenparty?

Het geven van een sieradenparty is geheel kosteloos. Op de sieradenparty hoeft er alleen betaald te worden voor de sieraden zelf, die na betaling direct mee genomen kunnen worden.

Wat moet ik doen om een sieradenparty te organiseren?

Als gastheer/vrouw zorgt u voor een ruime tafel, waarop Just a drop of water de sieraden en glaskralen kan presenteren. Een grote eettafel is vaak al voldoende. Een (pas) spiegel is prettig, maar niet noodzakelijk.
De gastvrouw/heer zorgt voor drankjes en eventueel wat hapjes voor de gasten.
Tenslotte nodigt de gastvrouw/heer voldoende gasten uit. 6 gasten is echt het minimum. Meer is wel zo gezellig.

Bent u geïnteresseerd in het geven van een sieradenparty of wilt u meer informatie?

Stuur dan een mailtje naar info@justadropofwater.nl of gebruik het contactformulier.